Om In The Cold

In The Cold är en effektdriven digitalbyrå som hjälper företag och organisationer att kommunicera och utveckla sina kanaler och affärer. Vi gör strategier, koncept, design, reklam, webbplatser, applikationer och digitala kampanjer.

Vi brinner för att hitta lösningar som ger verklig effekt för våra kunder, oavsett om det handlar om en lanseringskampanj, en tillgänglig och SEO-anpassad webbplats eller smarta applikationer.

Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och har utvecklat, förvaltat och vidareutvecklat över 100 webbplatser på plattformen WordPress till väletablerade och tekniskt kunniga kunder som har höga krav på deras digitalbyrå.

Våra kunder stannar kvar hos oss som nöjda kunder vilket vi är väldigt stolta och tacksamma över.

Besöksadress:
Aronsgatan 12, 941 32 Piteå

Postadress:
Storgatan 48 C, 941 32 Piteå

Vad vi gör

Vi löser våra kunders utmaningar, oftast med hjälp av internet. Vi blandar magkänsla med datadriven fakta och strävar alltid efter att nå en bra och långsiktig effekt i både kommunikation och produktion.

 • Insikter & Idéer

  Vare sig idén utgår ifrån en uppenbarelse i en dröm eller kvantitativa sökbeteenden, måste den fungera både emotionellt och rationellt. Insiktsarbetet blir oftast bäst när pragmatiska analytiker möter kreativa idésprutor.

 • Koncept & kommunikation

  Skalbarhet, timing och flexibilitet är tre viktiga ledord för att vi skall kunna nå den effekt vi eftersträvar i vår kommunikation. Om ett koncept inte har obegränsade användningsområden, är det inte tillräckligt bra. Om ett fungerande koncept tas ut vid fel tidpunkt och på fel sätt kommer konceptet inte längre att fungera.

 • Sociala medier

  Det är svårt att komma närmare målgruppen än såhär, och ännu svårare att hitta ett effektivare och billigare sätt att lära känna dem. Sociala medier är på många sätt navet i PR och kommunikation, det är därför vi fascineras av det.

 • Utveckling & Produktion

  All kommunikation behöver landa någonstans för att nå effekt. Vare sig det är en kampanjsida, e-handelsplattform eller app, bygger vi det.

 • Analys & Rapportering

  Bästa sättet att sia i framtiden är att blicka bakåt. Vi strävar ständigt efter att bli bättre och har tidigt förstått att levererade projekt är inte klara förrän vi har redovisat för oss själva och kund vad effekten av projektet var.

 • Design & Användarupplevelse

  Design skapar harmoni i allt vi gör. Därför lägger vi stor vikt vid att förmedla känsla och upplevelse i ett genomtänkt, visuellt uttryck som är behagligt att interagera med.