Enande webb för världens fikaälskare

Webb

Sveriges första kafékedja Wayne´s coffee har ett mål – att förena människor världen över genom kaffe. Sedan 1994 har kedjan bidragit till en mer mångkulturell fikakultur. Nu, 27 år senare, finns deras koncept på 150 platser i åtta länder och vi – vi hänger med på resan mot världens bästa fika.

Vi är stolta över att Waynes Coffe än en gång väljer In the Cold som byrå när det är dags att bygga nytt. Denna gång har vi uppdaterat design, byggt om admin och skapat förutsättningar för att enkelt kunna sprida information.

Se resultatet här

Ett enklare sätt att skapa sidor

Webbplatserna är byggda i In The Colds egen modullösning för WordPress Gutenberg och därmed extremt flexibla att administrera. Vi utvecklade en uppsättning skräddarsydda moduler som kan kombineras fritt på webbplatsernas olika sidor för att skapa ett unikt flöde av innehåll.Webbredaktörerna för sajterna kan därmed bygga sidor som passar innehållet bäst, och skapa levande och dynamiska webbplatser utifrån varje sajts särskilda behov.

Livligt resultat

En lättnavigerad, tydlig och lekfull design i samband med ett enkelt CMS är ett vinnande koncept. Resultatet blev en livfull webbplats med fokus på Waynes Coffees goda produkter. Något som förenklar resan mot världens bästa fika.