Modern design möter framtidens färdsätt hos North Ride

Profil Webb

North Ride, tidigare Älvsby taxi, är det nya färdmedlet på Norrbottens vägar. Vi på In The Cold fick förtroendet att utveckla en ny, miljövänlig, webbplats med fokus på en funktionell användarupplevelse och tillgänglighet men också göra ett designlyft av deras profil.

Säkra och komfortabla transporter

Webbplatsen ska inte bara göra det enkelt för besökarna att hitta relevant information och nyheter från North Ride. Den ska också inspirera besökarna till att njuta av resan. För North Ride var en lättanvändlig och tydlig webbplats lika viktig som en säker åktur. Den ständigt växande verksamheten som utvecklas i takt med och strävar efter att följa den Norrbottniska samhällsomställningen vill genom sin webbplats förmedla tjänster och information. Tillsammans med de anställda syftar North Ride till att bidra till en hållbar transportindustri.

Upplyftande bilder

En verksamhet som växer kräver en webbplats som följer med. Utöver en ny grafisk profil har webbplatsen därför uppdaterats med nytagna bilder. För dessa stod våra grymma kontorsgrannar Fond & Fond.