Nytt koncept hjälper folk att hitta hem

Profil Webb

Trumbäcken är en av de ledande privata hyresvärdarna i Norrland. Med över 3 000 lägenheter i sitt bestånd ser de till att människor hittar nya hem i norra Sverige.

Att vi på In The Cold älskar att bo och leva i Norrbotten är ingen hemlighet – och såklart vi blev lite extra glada när vi fick uppdraget att hjälpa Trumbäcken att utveckla sitt varumärke och ta fram en ny hemsida.

Trumbäcken är en lokal hyresvärd som satsar på att uppgradera sina lägenheter, lokaler och fastigheter så att de är uppskattade och värda att bo och verka i. Denna omsorg var vår utgångspunkt i arbetet med att sätta deras nya varumärke.

En varm och välkomnande tonalitet

Vi tog fram en ny grafisk profil som avspeglar Trumbäckens vänliga inställning. Vi gav dem en färgpalett med mjuka retronyanser av grönt, gult, rött och blått. Även typsnitt och design andas retro, men med en modern twist som skapar en varm och välkomnande hemkänsla. Vi skapade en ny logotype som är enkelt att känna igen, som tydligt symboliserar Trumbäckens verksamhet och samtidigt ger en känsla av utveckling och nya möjligheter.

Ny sajt för framtidens boende

Vi på In The Cold fick också uppdraget att bygga en ny sajt för Trumbäcken. Den nya hemsidan är ett nav i företagets kommunikation och visar upp deras utbud av lägenheter och lokaler på ett inspirerande och lättillgängligt sätt. Den responsiva designen baseras på den nya grafiska profilen, och är lika snygg och lättnavigerad i mobil som i desktop.Webbplatsen är byggd på WordPress Gutenberg med In The Colds egenutvecklade modullösning Paris som gör sajten väldigt flexibel att administrera. I det modulbaserade CMS:et kan Trumbäckens medarbetare själva kombinera ihop olika moduler för att skapa unika landningssidor. Enkelt, smart och snyggt!

Hitta hem - du också!

Vill du också bo och verka i norra Sverige? Titta in på Trumbäcken.se för att hitta ditt nästa hem.

Till Trumbäcken