Ny sajt säljer in Hemavans storslagna fjällmiljö

Webb

Hemavan är norra Sveriges största skidort, känd för enastående skidåkning och fantastisk fjällmiljö. Under vintern kompletteras skidåkning med skotersafari och isfiske. Sommartid lockar fjällvandring längs Kungsleden, mountainbike, flugfiske och kanotutflykter.

Självklart blev vi peppade när vi fick uppdraget att ta fram en ny webbplats åt Hemavans fjällcenter. En fantastisk möjlighet att visa upp deras storslagna fjällmiljö, samtidigt som vi hjälper dem att få fler besökare och bokningar. 

Se resultatet här

Inspiration & tydlighet konverterar

Målet med Hemavans nya sajt är att inspirera besökarna och göra det digitala besöket mer levande genom att visa upp de fantastiska miljöerna och Hemavans stora utbud av aktiviteter. 

 

På den nya sajten får besökarna genast överblick över de viktigaste erbjudandena, och kan direkt välja att boka boenden, ta del av aktiviteter eller andra upplevelser. Vi renodlade sidstrukturen och menyvalen för att göra det enkelt för besökarna att hitta rätt information, och välja vad de vill fördjupa sig i. Kort och gott en tydligare och mer inspirerande sajt som ökar intresset för Hemavans fjällvärld och ger fler bokningar.

Teknik som möjliggör flexibilitet

Webbsidan är byggd i In The Colds egen modullösning för WordPress som gör sajten extremt flexibel. Utifrån Hemavans behov har vi utvecklat ett antal moduler, som alla följer samma designmanér och som kan kombineras fritt på de olika sidorna. Det gör att de som jobbar med innehållet på sajten kan skräddarsy sidorna utifrån vad som passar innehållet bäst, samtidigt som det blir en väldigt levande och dynamisk upplevelse för besökarna. 

 

Slutresultatet blev en snabb och responsiv webb med SEO-anpassad sidstruktur – en modern och inspirerande sajt där det är enkelt att både boka och drömma sig bort till fjällvärlden!

 

Hoppas vi ses i fjällen snart!