Modern webbplats till expanderande Svevind

Webb

Med fokus på vindkraft har Svevind visionen att norra Sverige ska bli den ledande leverantören av förnybar energi som driver på Europas energiomställning. In the Cold fick i uppdrag att tillsammans med Svevind ta fram en ny, hållbar och modern webbplats med fokus på design och informationsspridning.

Tillsammans med Svevind utfördes flera workshops för att gemensamt sätta ett mål med den nya webbplatsen. Fokus för Svevind var att på ett tydligt sätt presentera information om deras projekt för intressenter, där allt från den breda allmänheten och markägare till eventuella kunder och intressenter låg i fokus.

Genom en ux-vänlig och informativ design har vi skapat en modern webbplats som helt drivs på förnybar energi och där utvecklingsprocessen möter kvalitativ prestanda i samband med sökoptimering.

Se resultatet här

Webbplatsen är en multisite som bygger på In The Colds egen modullösning för WordPress Gutenberg och därmed extremt flexibel att administrera. En uppsättning av skräddarsydda moduler utvecklades som kombineras fritt på webbplatsens olika sidor. På så sätt skapar vi ett unikt flöde av innehåll som anpassas efter den målgrupp informationen vänder sig till.Webbredaktörerna för sajterna kan därmed bygga sidor som passar innehållet bäst, och skapa levande och dynamiska sidor utifrån varje nytt projekts särskilda behov.