Kommunikativ webb med unik gåvolösning

Webb

På uppdrag av Hand in Hand har In the Cold utvecklat en ny hållbar webbplats med fokus på berättande. Den ideella föreningen Hand in Hands uppdrag är att bekämpa fattigdom runt om i världen på ett hållbart, effektivt och långsiktigt sätt. Det är något som In The Cold är stolta att få vara en del av.  

Syftet med webbplatsen var en uppdaterad och modern webb där Hand in Hands vision kan spridas. De var i behov av en tydlig informationskanal där besökaren enkelt kan ta del av deras arbete och bidra till deras arbete. 

Ett lättare sätt att sprida kunskap

Ett lättare sätt att sprida kunskap

Webbplatsen är byggd med In The Colds egen modullösning för WordPress Gutenberg och därmed extremt flexibla att administrera. Vi utvecklade en uppsättning skräddarsydda moduler som kan kombineras fritt på webbplatsens olika sidor för att skapa ett unikt flöde av innehåll.Webbredaktörer för sajten kan därmed bygga sidor som passar innehållet bäst, och skapa levande och dynamiska sidor utifrån varje projekts särskilda behov.Den nya webbplatsen är byggd på WordPress Gutenberg med integrationer till flera olika tredjeparter. In The Colds egna gåvolösning finns integrerad och kopplar samman givaren och Hand in Hand.