Iskallt uppdrag – ny sajt för Lapland Resorts, Riksgränsen och Björkliden

Webb

Riksgränsen och Björkliden är Sveriges nordligast belägna skidorter kända för häpnadsväckande natur, oslagbar offpist och varierande backar för både familjer och avancerade åkare.

Vi på In The Cold förknippar Riksgränsen och Björkliden med frihet och äventyr – vi glömmer aldrig när Ingemar Backman blev King of the Hill i gränsen -96 och satte världsrekordet med sin 8,5 meter höga backside air. Så när Lapland Resorts, som äger och driver Riksgränsen och Björkliden, gav oss uppdraget att göra en ny webbplats blev vi lite extra stolta och hedrade: nu fick vi chansen att visa upp allt vi älskar med platsen och bidra till fler besökare och bokningar.

Se resultat här:
https://laplandresorts.se/
https://riksgransen.se/
http://www.bjorkliden.com/

Smidigare onlinebokning

Vårt uppdrag var att skapa tre webbplatser, en vardera för Riksgränsen och Björkliden samt en mindre sajt för Lapland Resorts. Alla med målsättningen att öka antalet bokningar på nätet.

På de nya sajterna får besökarna ta del av inspirerande innehåll och de får snabbt överblick över boenden, erbjudanden och aktiviteter som enkelt kan bokas online. Vi optimerade bokningsflödet så att det är smidigt och friktionsfritt på alla tre sajter.

Modernt modulsystem för flexibilitet

Webbplatserna är byggda i In The Colds egen modullösning för WordPress Gutenberg och därmed extremt flexibla att administrera. Vi utvecklade en uppsättning skräddarsydda moduler som kan kombineras fritt på webbplatsernas olika sidor för att skapa ett unikt flöde av innehåll. Webbredaktörerna för sajterna kan därmed bygga sidor som passar innehållet bäst, och skapa levande och dynamiska webbplatser utifrån varje sajts särskilda behov.

Multisite med flera vinster

Sidstrukturen för de olika sajterna är givetvis SEO-anpassade för att säkerställa att de som söker efter boende och aktiviteter i Riksgränsen och Björkliden hittar rätt. Alla sajterna är integrerade med bokningstjänsten BookVisit.

 

Slutresultatet blev en multisite där den bakomliggande tekniken inte märks utan istället hjälper både besökare och redaktörer till en effektiv och inspirerande upplevelse. 

 

Nu är allting preparerat och klart, det är manchester i backen och puder offpist. Det är äntligen dags att göra en högre backside air än Ingemar. Vi ses i backen!