Takeaway-app till Godsmak

Appar

Godsmak är en av Sveriges största bolag inom hemleveranser av restaurangmat. På Godsmak.se har företagskunder kunnat beställa matleveranser från olika restauranger i Stockholm sedan 2004. De senaste åren har Godsmak riktat in sig allt mer på privatmarknaden och som ett led i detta har vi på In The Cold utvecklat en mobilapp för Godsmak.

Appen riktar sig i första hand till privatkunder och gör det enkelt för privatpersoner att beställa hämtmat för utkörning. I appen kan kunderna välja mat från någon av de 70-talet restauranger, caféer och bagerier som Godsmak har i sitt nätverk i Stockholm och Uppsala.

– Med appen är vi rustade för att på allvar ta upp konkurrensen med andra aktörer på konsumentmarknaden. Vårt mål med appen har varit att skapa en snabb och smidig upplevelse för kunden, därför har vi lagt mycket fokus på kassafunktionen och filtrering av restauranger, säger Tor Nordström, vd på Godsmak. 

In The Cold har drivit hela utvecklingen, från framtagande av struktur och funktionalitet till design och utveckling. Appen är tillgänglig för nedladdning i AppStore och Google Play.