Hemsida, kommunikationskoncept och uppdaterad profil till Hotell Storforsen.

Övrigt

Till Storforsen kommer du för att njuta av den mäktiga forsen, de vackra strövområdena och Hotellets välkomnande atmosfär. Nya målsättningar och satsningar på hotellet och området gjorde att även all kommunikation behövde utvecklas. In The Cold fick uppdraget att ta fram ett kommunikationskoncept, en uppdaterad grafisk profil och en ny webb som hjälper Hotell Storforsen att hitta rätt väg in i framtiden.


Vi skapade en ny snabb webb med integrerad onlinebokning, ny SEO-anpassad sidstruktur samt mer inspirerande innehåll. Sajten är byggd med WordPress nya editor Gutenberg som är optimerad för mediatungt innehåll och gör att sidorna enkelt byggs med block som kan flyttas runt. Storforsens nya site är därmed dynamisk och intuitiv för de som administrerar siten.

Forsen är vår hjälte

Hotell Storforsens nya kommunikationskoncept utgår från forsen som efter år av kommunikation hade glömts bort. Forsen tillsammans med Hotellets familjära känsla talar nu mer till kundernas känslor.

Enkelt att känna igen - enkelt att använda.

Logotypanvändning och integration, färgutveckling och grafisk design. In The Cold fokuserade designspråket och skapade ett designsystem som är lätt att använda för Hotell Storforsen.