In The Cold rekryterar byråchef till Stockholm

Nyheter

Med en ökad kundförfrågan i Stockholm har Piteå-baserade digitala byrån In The Cold rekryterat Robert Furelid som kommer att driva verksamheten och utvecklingen av Stockholmskontoret.

“Det känns superspännande att ha Robert på plats i teamet. Med en lång och gedigen bakgrund från kundsidan och förståelsen för de digitala utmaningar som våra kunder står inför kommer hans kompetens och strategiska förhållningssätt att vara otroligt värdefullt både för oss och inte minst för våra kunder”, säger Jan Wimander, VD på In The Cold.

Robert kommer närmast från tech-företaget Seenthis där han hade rollen som COO. Dessförinnan arbetade han på Absolut Vodka som Global Kommunikations- och PR-ansvarig, och innan dess inom tvspels-branschen som Nordisk Online/PR-ansvarig på Microsoft Xbox och PR-ansvarig i Sverige för Electronic Arts.

“Jag är jätteglad över att få möjligheten och förtroendet att vidareutveckla den redan framgångsrika verksamheten som idag är In The Cold. Vi har ett starkt erbjudande som ligger helt rätt i tiden med fokus på digital kommunikation som även är affärsdriven och mätbar – något som många andra byråer antingen ignorerar eller saknar kompetens inom”, säger Robert.

In The Cold är en effektdriven digital byrå som hjälper företag och organisationer att kommunicera och utveckla sina digitala kanaler och affärer. In The Cold är en del av nätverket Shift Agency som specialiserar sig inom digital kommunikation för egna, köpta och ägda kanaler, där SEO-byrån Firstly och digitala mediabyrån Burstit även ingår.

För mer information, vänligen kontakta:

Jan Wimander, VD
Telefon: 070 588 08 03
Email: jan@inthecold.se

Robert Furelid, Byråchef Stockhom
Telefon: 0709 600 199
Email: robert@inthecold.se