Vinter & In The Cold

Nyheter

Nu är det klart att kommunikationsbyrån Vinter och nationellt meriterade Niklas Berg (fd Creative Director på Dist, numera In the cold) skrivit på ett samarbetsavtal. Konkret betyder detta att Niklas arbetar på Vinters huvudkontor i Luleå en dag i veckan och deltar i olika projekt som kreativ kommunikativ kraft.

Ronny Olovsson, vd Vinter:
– Vi känner varandra väl och det känns väldigt naturligt att vi på Vinter nu fördjupar vårt samarbete med Niklas, inte minst då han drivs av samma ambition att jobba nationellt från vår nordliga geografiska placering. Personligen lärde jag känna Niklas då jag var verksam som journalist på Aftonbladet och Niklas arbetade på skivbolag. Niklas är en oerhört driven kommunikatör inom nya medier och därför en väldigt spännande lekkamrat för oss. Det känns riktigt, riktigt roligt att vi nu kan arbeta tillsammans.

Niklas Berg, In the cold:
– Jag har som så många andra i reklambranschen följt Vinters resa för att etablera sig som en av de stora reklambyråerna iSverige. Jag hoppas att mina kunskaper kan hjälpa dem att ta några steg till i den utvecklingen.

Vinter har sitt huvudkontor i Luleå, men verksamheter i Skellefteå, Umeå och Stockholm. Byrån har utöver samarbetet med Niklas Berg i dag 31 anställda och växer med eget kapital och trippel A-certifiering från Soliditet.

För mer information:
Ronny Olovsson, 070-554 32 13
Niklas Berg, 070-930 60 37

Text och bild är saxat från www.vinterwebb.se