Vi söker en effektdriven projektledare till stockholm

Nyheter

In The Cold är en effektdriven digital byrå som hjälper företag och organisationer att kommunicera och utveckla sina digitala kanaler och affärer.
Vi jobbar med strategi, koncept, formgivning och utveckling av hemsidor, e-butiker, applikationer, sociala medier och digitala kampanjer. Ofta tillsammans med vår systerbyrå Firstly som är specialiserade på SEO. Vi brinner för digital marknadsföring som ger verklig, mätbar effekt för våra kunder.

Till vårt Stockholmskontor söker vi en driven projektledare som brinner för digital marknadsföring. Vi söker dig som vill vara med och skapa nya affärer och fördjupa vår relation och våra samarbeten med såväl befintliga som nya kunder.

Som projektledare på In The Cold har du daglig kontakt med våra kunder och guidar dem igenom olika typer av digitala frågeställningar och vägval. Rollen är bred och du kommer att jobba med allt från nyförsäljning och kundmöten till problemlösning, idégenerering och uppföljning. Eftersom vårt Stockholmskontor är litet söker vi dig som kan arbeta självständigt utifrån vår övergripande agenda. Vi söker dig som:

  • Gillar att ta egna initiativ och som tycker om att hitta nya kunder och samarbetspartners.
  • Är bra på att starta upp och driva igång projekt och processer – och se till att de fullföljs.
  • Har en analytisk och strategisk sida, där du kan se helheten och rådge kunder i frågor kring digital marknadsföring.
  • Rör dig obehindrat på den digitala arenan. Du är insatt i de vanligaste teknikvalen och plattformar för sajter och e-handelslösningar, du har koll på sociala medier och bloggare – och vet vilka distributionsinsatser som ger bäst effekt för olika typer av kampanjer.

Dina ansvarsuppgifter och arbetsområden är:

  • Kundansvarig: i rollen ingår att ha det övergripande ansvaret för våra leveranser mot kund liksom att leverera mot våra säljmål och sköta löpande fakturering och offerering.
  • Försäljning och affärsutveckling: ansvarig för att hitta nya uppdrag hos såväl nya som befintliga kunder, arbetet görs tillsammans med övriga i säljteamet.
  • Övergripande projektledning: starta upp projekt med våra kunder, överlämning till produktionsteamet i Piteå, uppföljning och rapportering till kunden av projekten.
  • Strategi: beroende på din profil tror vi att du kommer att kunna ta en strategisk och rådgivande roll i möten och uppdrag för våra kunder, oavsett om du är expert på digitala kampanjer, konvertering, webboptimering, marknadsföring.

För oss är din personlighet och driv avgörande, men självklar är det ett plus om du som söker har:

  • Erfarenhet av att jobba på byrå eller kundsidan med digital marknadsföring
  • Har ett eget nätverk med potentiella kunder och samarbetspartners

In The Cold har kontor i Piteå och Stockholm. På vårt kontor i Piteå jobbar 12 personer fördelade på creative, utvecklare, designer, projekt- och produktionsledare. I Stockholm jobbar i dagsläget två personer och här ligger fokus på affärsutveckling, strategi och försäljning.

Anställningsform:
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning under sex månader.

Intresserad?
Vi ser fram emot att få din ansökan med CV och personligt brev till:
annelie@inthecold.se

Önskar du mer information, kontakta gärna Annelie Stenling på 0708 17 28 77