Smakfull design för nya Tasteline

Webb

In The Cold har tagit fram koncept och design till Tasteline.com, en av Sveriges största och populäraste receptsajter med ca 2 miljoner besökare per månad. Det finns många receptsajter i Sverige men Tasteline har alltid haft ambitionen att vara störst och bäst. I arbetet med nya Tasteline.com har In The Cold tillsammans med Tastelines team utvecklat sajten till en toppmodern och snabb matsajt som inspirerar och vägleder besökarna till att väcka matlust och hjälpa till att planera måltiderna. Självklart är nya Tasteline.com responsiv och besökarna får en helgjuten upplevelse oavsett om de surfar efter receptinspiration vid datorn eller ställer upp surfplattan eller mobilen i köket när de ska laga mat.

Se resultatet

Sveriges bästa matsajt

Tasteline.com fick 2017 utmärkelsen ”Sveriges bästa matsajt” av Internetworld med motiveringen: ”Efter förra årets ambitiösa omgörning, med ett tyvärr ganska buggigt efterspel, har nu Tasteline fått ordning på tekniken och återtagit positionen som landets absolut bästa matsajt. Det är socialt och nyttigt med en tjusig uppläggning. En anrättning som verkligen faller Topp100-juryn i smaken.”

Skapa dina egna veckomenyer

Nya Tasteline har smarta funktioner för att skapa veckomenyer och inköpslistor. Listorna har dessutom en direkt koppling till MatHem.se så att besökarna enkelt kan beställa hem ingredienserna som de vill ha.