Printshop till Rusta och Aspudden

Webb

På uppdrag av Aspuddens tryckeri i Stockholm har In The Cold utvecklat Rustaprint, som är en smart printshop-lösning för deras kund Rusta. Syftet med Rustaprint är att göra det enklare och smidigare för Rustas olika butiker att beställa kampanj- och säljmaterial som de behöver till sina respektive varuhus.

I webbshoppen lägger Rustas skyltavdelning in alla olika trycksaker som används ute i Rustas butiker: från broschyrer och kampanjmaterial till hyllvippor, reklamskyltar och klistermärken. Butikerna får alla nya skyltar automatiskt, men i shoppen har de möjlighet att beställa kompletterande material om de har större ytor, får slut på material, osv.

Beställningarna som görs i webbshoppen går direkt till Aspuddens tryckeri som sköter tryck, packning och distribution av materialet till respektive butik. Webbshoppen är helt integrerad med Pacsoft Online, Postens system för transportadministration, vilket automatiserar hela processen från utskrift av adressetiketter och plocklistor till underlag för fakturering.

– Rustaprint är en otroligt smidig lösning som sparar tid både för Rusta och för oss på Aspudden. I och med att vi får plocklistor och ordrar direkt från systemet är det enkelt för oss att se vad som finns på lager och vad vi måste nytrycka, säger Madeleine Enestam på Adpudden. Dessutom blir administrationen och faktureringen enklare för både oss och Rusta eftersom varje butik får sin egen order.

Är du intresserad av en liknande lösning? Kontakta oss på In The Cold.