Contentbaserad e-handel för Naturligt Snygg

Webb

Naturligtsnygg.se är en destination för ekologisk skönhet och livsstil – en innovativ kombination av e-handel och bloggportal. På Naturligt Snygg bloggar sju av Sveriges populäraste ekobloggare om ekologiska skönhetsprodukter och en hållbar livsstil. Tätt integrerat med bloggdelen finns en e-handel där besökarna enkelt kan handla ekologiska smink och hudvårdsprodukter. Sortimentet i e-handeln är noga utvalt av Hannah Sjöström som grundade den första versionen av bloggen naturligtsnygg.se redan för sju år sedan.

Nya Naturligt Snygg är utvecklad av In The Cold, som sedan tidigare gjort två mindre e-handelslösningar för Naturligt Snygg.

Se resultatet

Wordpress + woocomerce + specter

Bloggdelen bygger på WordPress och e-handelsdelen på WooCommerce. WooCommerce är kopplat till affärssystemet Specter, med ShareSpine som mellanlager. E-handeln är kopplad till Klarna Checkout och Postens e-handelslösning Pacsoft. Sajten innehåller även andra skräddarsydda lösningar, tex en tävlingsdel för att arrangera olika former av röstningstävlingar, kampanjsidor liksom kopplingar till externa annonssystem.

logos-tech