In The Cold söker en produktionsledare!

In The Cold är en effektdriven digital byrå som hjälper företag och organisationer att kommunicera och utveckla sina digitala kanaler och affärer.
Vi jobbar med strategi, koncept, formgivning och utveckling av hemsidor, applikationer, sociala medier och digitala kampanjer. Vi brinner för digital marknadsföring som ger verklig effekt för våra kunder, oavsett om det handlar om en ny SEO-anpassad webbplats, en konkret strategi, smarta tävlingsapplikationer eller e-handel.

Vi bryr oss om detaljerna. För oss är varje kampanj och varje rad – copy eller kod – lika viktiga!

Till vårt kontor i Piteå söker vi dig som:

  • Älskar internet och digital kommunikation. Du har insikt och intresse i många olika områden från hemsidor och applikationer, till sociala medier och bloggare. Du är snarare en digital generalist än en specialist.
  • Är bra på att kavla upp ärmarna och inte tvekar att ta egna initiativ. Som produktionsledare är du ansvarig internt för att driva våra projekt framåt och det krävs både engagemang och ordningssinne. Du gillar att både ha kontakt med kunder och peppa kollegorna till stordåd.
  • Har lätt för att lära nytt. Den tekniska utvecklingen går snabbt och som digital byrå måste vi ha koll på nyheter, trender och tekniker. I jobbet ingår det ofta att snabbt sätta sig in i nya system och lösningar.

Om jobbet

Som produktionsledare på In The Cold ansvarar du för att dina projekt löper enligt tidplan och att kreatörer, formgivare och utvecklare levererar i tid. Dina arbetsuppgifter består i allt från att samla ihop relevant material till att leda projekten framåt. Inför lansering av digitala kampanjer och hemsidor ser du till att vi gör en perfekt leverans.

Du kommer att få jobba med kunder som Foodmark, Michelin, Swedish Lapland, ICEHOTEL, Postkodlotteriet, Polarbröd och många, många fler.

Din bakgrund

Du har kanske en liknande roll idag på byrå eller marknadsavdelning. Men vi är inte främmande för att du kan ha en annan bakgrund och känner att det är dags att ta ett steg i ny riktning. För oss är det viktigaste att du älskar digitala utmaningar och har lätt för att lära!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Tjänsten är tillsatt