Smakfull design för nya Tasteline
Smakfull design för nya Tasteline

Smakfull design för nya Tasteline

Med omkring 2 miljoner besökare i månaden är Tasteline.com är en av Sveriges största och populäraste receptsajter. I slutet av mars lanserades helt nya Tasteline.com som vi på In The Cold tagit fram koncept och design för.

Det finns många receptsajter i Sverige men Tasteline har alltid haft ambitionen att vara störst och bäst. I arbetet med nya Tasteline.com har In The Cold tillsammans med Tastelines team utvecklat sajten till en toppmodern och snabb matsajt som inspirerar och vägleder besökarna till att väcka matlust och hjälpa till att planera måltiderna.

Nya Tasteline har smarta funktioner för att skapa veckomenyer och inköpslistor. Listorna har dessutom en direkt koppling till MatHem.se så att besökarna enkelt kan beställa hem ingredienserna som de vill ha.

Även SEO-byrån Firstly har varit med och utvecklat Tastelines nya koncept. Stor vikt har lagts vid att sätta en struktur och en presentation av innehållet som är SEO-vänlig och optimerad för att synas bra i sökmotorernas resultat.

För att behålla besökarna inne på sajten är ett stort utbud av inspirerade recept och lockande matbilder tillsammans med enkel och snabb navigering avgörande. Därför har vi tillsammans tagit fram en snygg, stilren och flexibel design som gör det enkelt för Tastelines redaktion att skapa inspirerande mat-teman och snabbt kunna uppdatera såväl innehållet som känslan på sajten.

Självklart är nya Tasteline.com responsiv och besökarna får en helgjuten upplevelse oavsett om de surfar efter receptinspiration vid datorn eller ställer upp surfplattan eller mobilen i köket när de ska laga mat.

Välkommen till en ny matupplevelse på www.tasteline.com